O tvrtki

Vodeća europska internetska trgovina tepiha

Tvrtka je osnovana 2005. godine i od tada je usredotočena na to da kupcima pruža besprijekornu uslugu kupnje putem interneta s ponudom vrlo kvalitetnih tepiha po atraktivnim cijenama.

Danas smo vodeća europska trgovina za internetsku prodaju tepiha s ponudom od preko 30 000 proizvoda koja uključuje sve od tradicionalnih, ručno tkanih orijentalnih tepiha do modernih strojno šivanih tepiha.

RugVista je dio grupacije CarpetVista Group koju predstavljaju tri brenda: RugVista, CarpetVista i ArtGlassVista.

Sjedište je u švedskom gradu Malmö, a otprilike 75 ljudi zaposleno je u raznim odjelima.

Posjetite našu stranicu tvrtkena engleskom i saznajte više.

Moderni tepisi za svaki stil i dizajn interijera

Pratimo najmodernije trendove i dizajn te nudimo tepihe koji pristaju svakoj prostoriji i domu, bez obzira na vaš ukus kod uređivanja inerijera. Pogledajte ponudu naših novih proizvoda.

Kiváló minőségű szőnyegek és jó ár-érték arány

Imamo preko 15 godina iskustva u kupovanju i proizvodnji vrlo kvalitetnih tepiha. Obećajemo vam asortiman vama najpoželjnijih proizvoda po atraktivnim cijenama. Pogledajte popis naših najpopularnijih proizvoda.

Nezaboravno iskustvo kupovanja na internetu

Kad kupujete naše tepihe mi ćemo učiniti i sve kako biste vi bili zadovoljni našim uslugama. Ako iz bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni, slobodno nam se obratite.

Sigurna kupnja na internetu

Koristimo poznate partnere za usluge sigurnog plaćanja koji imaju razne certifikate za “sigurnu kupnju putem interneta”. Uz to nudimo vam i jamstvo povrata novca u trajanju od 100 dana. Saznajte više.

Outlet
Do  60%

Moderna tekstura

Obojeni vintage i patchwork
Do  70%

Nijanse zelene

Perzijski tepih
20-40%

Ćilim
30-50%

Staze
Do  40%

Scandinavian style

Pitaj RugVistu

E-letak

Ostanite u tijeku s našim ponudama