Novi
Vizualna pretraga
Snimite fotografiju ili prenesite sliku da biste pronašli slične prostirke

Kaleidoscope - Multi

200x300 cm
1.955 kn

Boje na sagu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Kaleidoscope - Multi tepih iz Turska.

Ovi moderni tepisi dolaze u različitim veličinama s različitim uzorcima, a prekrasan su dodatak vašem domu. Tijekom izrade ovih tepiha koristi se sintetički vuneni materijal. Uz to da već posjeduju udoban začupavljeni dio za hodanje, ovaj materijal ima nekoliko dobrih značajki zbog kojih je tepih jednostavan za čišćenje i bez mucica.

Više o strojno tkanim tepisima pročitajte ovdje...

Umjetna vuna  Umjetna vuna

Sintetička vuna (polipropilen) umjetno je vlakno izrađeno od čvrsto isprepletenih niti pređe koje tepihu daju živahan sjaj. Polipropilen ima visoku otpornost na trošenje i može dobro podnijeti toplinu. Tepisi proizvedeni od polipropilena idealni za sve koji pate od alergija na, primjerice, prirodne materijale. Materijal je antistatički, što znači da ne otpušta vlakna i ne privlačni prašinu, pa ga je lako čistiti.

Standard 100 tvrtke Oeko-Tex ®

Svi naši strojno pleteni tepisi iz Turske certificirani su prema normi STANDARD 100 od strane OEKO-TEX®-a, globalno ujednačenog i neovisnog sustava ispitivanja i certificiranja tekstila. Certificiranje znači da gotov proizvod ne sadrži opasne kemikalije.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!