Protuklizna zaštita za tepih i pod

Sredstvo za uklanjanje mrlja

10x10 cm
166 kn

Specifikacije

ID tepiha CVSR1
Veličina 10x10

Sredstvo za uklanjanje mrlja tepih iz Njemačka.

Jednostavno i moćno sredstvo za uklanjanje mrlja sastoji se od aktivnih materijala biljnog podrijetla. CarpetVista sredstvo za uklanjanje mrlja, uklanja mrlje od masti, soka, coca cole, kave, crnog vina, čaja, ketchupa, trave, hrane, hrđe, žvake, tinte, itd. Procedura je jednostavna i laka za pratit, jednostavno posprejite po mrlji i zatim proizvod ostavite da djeluje. Tekućina utječe na prljavštinu koja se suši i formira malene kristale koji se mogu usisati.

CarpetVista sredstvo za uklanjanje mrlja, je ugodno za vlakna i nema mirisa te nema sredstva za otapanje ili sintetičke kemikalije. Prikladno je za sve tepihe od sintetičkih i prirodnih vlakana koji su ručno i strojno rađeni ali nije preporučeno za korištenje na Sisal tepisima. Proizvod se može koristiti na drugim tekstilima, namještaju, sjedalima u automobilima, itd.

Za najbolje rezultate važno je da se djeluje što brže je moguće. U slučaju nezgode dobro je da posjedujete sredstvo za uklanjanje mrlja tako da ih pravovremeno možete ukloniti. Jeftinija je i prikladnija alternativa jer tepih nije potrebno nositi profesionalnim čistačima tepiha.

Sadržaj (ml): 250

Preuzmite upute za CarpetVista sredstvo za uklanjanje mrlja

Preuzmite tablicu o sigurnosti za CarpetVista sredstvo za uklanjanje mrlja

Pogledajte filmski isječak o Stain Remover

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!