Ziegler Madison

140x200 cm
1.085 kn

Tepiha privremeno nema na zalihama. Možete ga dodati na svoj popis za praćenje i dobiti obavijest putem e-pošte kad tepih ponovno bude dostupan za prodaju.

Boje na sagu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Ziegler Madison tepih iz Turska.

Ovi prekrasni orijentalni tepisi replike su popularnih Ziegler tepiha s podrijetlom iz stare Perzije. Uzorak u tepisima svoje podrijetlo vuče iz antičkih tepiha i često posjeduju svjetlije obojane uzorke od drugih orijentalnih tepiha. Ovi popularni tepisi jako su traženi jer se dobro uklapaju u mnoge domove i u moderne ili tradicionalne prostore. Začupavljeni dio izrađen je od sintetičke vune s tekstilnim karakteristikama zbog kojih su tepisi mekani i udobni za šetanje, a i jednostavni su za održavanje i ne petljaju se.

Više o strojno tkanim tepisima pročitajte ovdje...

Umjetna vuna  Umjetna vuna

Sintetička vuna (polipropilen) umjetno je vlakno izrađeno od čvrsto isprepletenih niti pređe koje tepihu daju živahan sjaj. Polipropilen ima visoku otpornost na trošenje i može dobro podnijeti toplinu. Tepisi proizvedeni od polipropilena idealni za sve koji pate od alergija na, primjerice, prirodne materijale. Materijal je antistatički, što znači da ne otpušta vlakna i ne privlačni prašinu, pa ga je lako čistiti.

Standard 100 tvrtke Oeko-Tex ®

Svi naši strojno pleteni tepisi iz Turske certificirani su prema normi STANDARD 100 od strane OEKO-TEX®-a, globalno ujednačenog i neovisnog sustava ispitivanja i certificiranja tekstila. Certificiranje znači da gotov proizvod ne sadrži opasne kemikalije.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!